Vineri, 26 Septembrie 2014, 17:30 Cultură
cotidian
4966
Sanda Filat îşi lansează la TV7 emisiunea „În lumea Sandei”
Sursa ştirii: cotidian Sursa imaginii: cotidian
În fiecare duminică, Sanda Filat va invita la un ceai cele mai notorii personalităţi din Moldova, care ar putea inspira telespectatorii postului TV7. În acest sfârşit de săptămână se lansează emisiunea „În lumea Sandei”, la care va lucra o echipă numeroasă. Zece oameni creativi vor avea grijă să creeze atmosfera perfectă pentru un dialog sincer şi destăinuiri.
În febra campaniei electorale şi pregătirilor pentru alegeri, Sanda Filat vine cu o emisiune fără gram de politică, show sau înscenări. Este determinată să inspire telespectatorii prin exemplul oamenilor pe care de cele mai multe ori îi văd doar pe sticlă.

Sanda Filat, prezentatoarea emisiunii „Lumea Sandei”: «Oamenii s-ar uita şi ar zice wow, uite şi eu pot asta, şi eu am scăpat şansa asta şi aş putea reveni. Noi trăim într-o lume şi o lume trăieşte în noi, în această emisiune asta fac, descopăr lumea invitatului meu care este şi lumea mea la acel moment».
Probabil pentru că e psiholog de profesie, îi reuşeşte de minune să le dezgolească sufletul invitaţilor. Primii oaspeţi, printre care ministrul Culturii Monica Babuc şi jurnalistul Vasile Botnaru, au făcut destăinuri neaşteptate, ne-a povestit producătoarea emisiunii Cristina Guţu. E important însă, adaugă ea, că moderatoarea nu le cere şi nu forţează nota, astfel încât mărturisirile vin firesc.

Cristina Guţu, producătoarea emisiunii „Lumea Sandei”: «Este foarte uşor, ea îmbină carisma ei, care este naturală, se simte, cu capacităţile ei de psiholog, sper că o se vadă la ecran. E lumină stinsă, caldă, e atmosferă de seară, de discuţie deschisă, sunt foarte mutle camere care se mişcă, foarte multe detalii în emisiune. Totul a fost creat în aşa fel încât telespectatorul să se simtă chiar pe platoul de filmare».

Emisiunea este o altă producţie marca „Media Sapiens” şi va fi difuzată în fiecare săptămână la TV7, începând cu ora 20.45. În reluare poate fi urmărită luni.
Ştiri similare