Prezentare
Postul de televiziune TV7 transmite programele pe frecvenţa canalului 43. Aria emisiei cuprinde teritoriul municipiului Chişinău pe o rază de 50-80 km punctul de pornire a trasării razei fiind sectorul Telecentru al Capitalei. Programele sunt difuzate prin intermediul semnalului analog şi transmisie digitală DVB –T.

Transmisia digitală de programe permite asigurarea calităţii digitale a imaginii şi a sunetului şi serveşte la transmiterea semnanului de calitate operatorilor difuziei locale atât în limitele municipiului Chişinău, cât şi în afara acestora, pe o rază de 70-80 km. Din momentul lansării în eter, TV-7 transmite semnalul în reţelele de cablu al tuturor principalilor participanţi ai pieţei municipiului Chişinău- SUN TV, Alternativ TV, Delta, Oldima, Larom TV.

Ca urmare a dezvoltării pieţei din Republica Moldova, numărul operatorilor ce prestează servicii TV prin cablu este în continuă creştere. În primele săptămâni de emisie la TV 7, s-au conectat operatorii din următoarele localităţi: Orhei, Ialoveni, Anenii Noi, Străşeni. În viitorul apropiat, se preconizează extinderea ariei de emisie a canalului, iar rezultatul final va fi pătrunderea în toate reţelele de cablu al operatorilor din Moldova.

Numărându-se printre trei lideri, TV7 are o pondere comercială (SHR) şi un rating (AMR) pe piaţa din Moldova. Acest fapt se datorează programelor postului de televiziune HTB, având o cerere destul de ridicată din partea telespectatorilor, precum şi datorită programelor proprii ale TV7.

Mereu atent la dorinţele telespectatorilor, preocupat de obligaţia de a asigura libertatea de gândire a acestora, TV7 şi-a propus să informeze şi să distreze. Conceptul pentru a satisface cererea tot mai mare de divertisment şi informare a spectatorilor, TV7 a reuşit cu succes să facă acest lucru şi se află deja în preferinţele publicului. TV7 este postul de televiziune de un nou format, modern şi inovator la nivelul mileniului trei, care a demonstrat prin emisiunile realizate că face televiziune la nivel profesionist.

Director general 
Natalia Davidovici
Germania evocă sancţiuni împotriva rebelilor pro-ruşi Miercuri, 05 Noiembrie 2014
19
Germania evocă sancţiuni împotriva rebelilor pro-ruşi
Termocom solicită achitarea plăţilor pentru energia termică Miercuri, 05 Noiembrie 2014
103
Termocom solicită achitarea plăţilor pentru energia termică
S-au redus preţurile la producţie agricolă Miercuri, 05 Noiembrie 2014
22
S-au redus preţurile la producţie agricolă
Europa rămâne principalul furnizor de gaze pentru Ucraina Miercuri, 05 Noiembrie 2014
118
Europa rămâne principalul furnizor de gaze pentru Ucraina
Demarează concursul Marca comercială a anului Miercuri, 05 Noiembrie 2014
43
Demarează concursul Marca comercială a anului
Bugetul de stat a încasat 179 mln lei din vânzarea acţiunilor Miercuri, 05 Noiembrie 2014
58
Bugetul de stat a încasat 179 mln lei din vânzarea acţiunilor
Preşedintele Nicolae Timofti a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori Miercuri, 05 Noiembrie 2014
112
Preşedintele Nicolae Timofti a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori

Citeşte tot