Vineri, 03 Octombrie 2014, 14:37 Politic
241
Liberal-democraţii au depus actele la CEC
Liberal-democraţii au depus actele la CEC
Partidul Liberal Democrat din Moldova s-a înregistrat la Comisia Electorală Centrală, în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Dosarul a fost depus de către vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ şi şeful staff-ului electoral al PLDM, Ştefan Creangă.
Vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, a menţionat că la desemnarea candidaţilor au fost respectate toate procedurile prevăzute de Codul Electoral şi de Legea privind partidele politice.

„Discutarea şi aprobarea listei a avut loc într-o manieră democratică şi a fost aprobată prin vot de către Consiliul Naţional Politic. Avem o listă echilibrată, omogenă care ţine cont de reprezentarea proporţională nu doar a teritoriilor - unul din principiile de bază, dar şi a femeilor şi tinerilor. Venim cu o listă care să răspundă aşteptărilor societăţii, să asigure un parcurs corect al campaniei, orientat spre obiective importante pentru ţara noastră, bazat pe mesaje pozitive care ne vor asigura victoria în alegeri", a specificat Valeriu Streleţ.

CEC va desemna prin tragere la sorţi ordinea includerii concurenţilor electorali în buletinul de vot.
Ştiri similare