• În conţinut
  • În titluri
Interval timp
Marţi, 25.11.2014, 17:32 Social
cotidian
1045
Zilele Culturii Italiene - serbate pe Aeroportul din Chişinău
Sursa ştirii: cotidian Sursa imaginii: cotidian
Decor veneţian, bucătărie italiană şi muzică bună. De asta au avut parte, astăzi, pasagerii de pe Aeroportul din Chişinău. De Zilele Culturii Italiene, administraţia aeroportului a organizat un program cultural. Surpriza zilei a fost trupa Brio Sonores, care a încins atmosfera în zona de aşteptare.
Grupul de vocalişti de la Brio Sonores a descreţit frunţile pasagerilor din zona de aşteptare a aeroportului, iar unii nu au ezitat să danseze.
 
Încântarea s-a citit şi pe chipurile cetăţenilor străini.
 
După ce au ascultat muzică bună, pasagerii au gustat din bucatele italiene şi au făcut poze lângă personajul deghizat în stilul carnavalului din Veneţia. Conducerea aeroportului spune că surprizele nu se vor opri aici. Până pe 27 noiembrie, pasagerii care se vor înregistra în zona de aşteptare, vor participa la o tombolă. Câştigătorii vor beneficia de un certificat de trecere prin sala VIP, un coş cu produse italiene şi un bilet tur-retur pe cursa Chişinău-Torino, care va fi lansată în luna decembrie.

Petru Jardan, director aeroport: «Cum spuneau clasicii: toate drumurile duc la Roma, vreau să vă spun că noi stăm mai bine la acest capitol, sunt 5 oraşe din care zburăm spre Italia din Aeroportul Chişinău, din luna decembrie vor fi 6 oraşe deja».

Enrico Nunziata, ambasadorul Italiei în Moldova: «În Italia, se află cei mai mulţi cetăţeni moldoveni, stabiliţi în Europa şi vă mulţumim pentru contribuţia pe care o aveţi în economia italiană».
 
De pe Aeroportul din Chişinău, sunt operate zboruri în peste 30 de destinaţii din toată lumea.