• În conţinut
  • În titluri
Interval timp
Joi, 15.12.2016, 21:00 Politic
1630
LIVE TEXT ”INTERPOL” cu Igor Boţan şi Andrei Popov
LIVE TEXT ”INTERPOL” cu Igor Boţan şi Andrei Popov
Invitaţii emisiunii de astăzi ai emisiunii ”Interpol” sunt Andrei Popov şi Igor Boţan care vor face totalurile evenimentelor politice din acest an.
(Update 21.18) Andrei Popov: În noiembrie, premierul Filip a fost la Bruxelles şi s-a întâlnit cu mulţi demnitari străini. Partenerii externi nu văd încă o alternativă care ar substitui această guvernare coruptă. Oamenii curajoşi au luat atitudine şi au plecat din ţară, foarte mulţi. Puţini oameni cumsecade vor să se implice în politică. Cazul Anei Ursachi, se folosesc metode josnice pentru a o face să tacă. Mesajul este că lumea nu trebuie să se implice.

(Update 21.13) Igor Boţan: Nimeni nu a prezis colapsul RM. Nu trebuie să uităm de ce UE ajută ţara noastră. Pentru că în anii 90, Moldova începuse să fie o problemă pentru UE, trafic de fiinţe umane şi altele.

(Update: 21.08) Andrei Popov: La începutul anului, s-a început cu o agendă comună a oamenilor, indiferent de etnie şi altele. A fost un poces de consolidare, dar el a fost oprit de mai mulţi facori, inclusiv decizia Curţii Constituţionale. De atunci, s-a produs o scindare în societate, între oameni, dar şi între opoziţie. La începutul anului, s-a vorbit şi despre economia care urma să se prăbuşească, dar privim acum că se relansează câte puţin. Partenerii strategici ne susţin, totuşi, oamenii sunt mai săraci şi nu au încredere în acest stat.

Igor Boţan: Andrei Popov a prezis criza în PD şi iată că s-a îndeplinit. Este şi PL. Bilanţul este trist, dar şi pomiţător.