• În conţinut
  • În titluri
Interval timp
Joi, 13.10.2016, 13:25 Criminal
419
Reţinut pentru furt
Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Cimişlia au reţinut pe urme fierbinţi un bărbat care a comis un furt în proporţii deosebit de mari.
În dimineaţa zilei de 10 octombrie, în adresa poliţiei din Cimişlia a parvenit o informaţie din partea unei locuitoare a satului Ecaterinovca, raionul Cimişlia, precum că o persoană necunoscută, aproximativ în jurul orei 9:00, a forţat geamul termopan al locuinţei şi a pătruns în casă sustrăgând suma de 10.600 de euro. Totul s-a întâmplat când femeia nu era acasă.

În urma unor măsuri speciale de investigaţii desfăşurate de IP Cimişlia în comun cu Serviciul poliţiei de frontieră a Aeroportului Internaţional Chişinău, suspectul în vârstă de 24 de ani, a fost reţinut de oamenii legii în momentul când intenţiona să părăsească teritoriul Republicii Moldova prin intermediul Aeroportului Chişinău.

În urma percheziţionării bărbatului, asupra acestuia a fost gasită suma de bani furată.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru savirşirea infracţiunii conform art.186 alin.5.Cod Penal al RM. Dacă va fi găsit vinovat tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.
Ştiri similare