• În conţinut
  • În titluri
Interval timp
Vineri, 19.08.2016, 14:06 Criminal
393
Prinşi în timp ce spărgeau geamurile de la maşini
Prinşi în timp ce spărgeau geamurile de la maşini
Doi tineri, de 18 ani, locuitori ai satului Tuzara, Călăraşi, au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de spargerea a nouă automobile.
În noapte de 18 spre 19 august, ora  02.00,  Inspectoratul de poliţie Călăraşi a fost sesizat, precum că persoane necunoscute deteriorează geamurile de la automobilele ce sunt parcate în faţa unui bloc  de locuit  de pe strada Alexandru Cel Bun or. Călăraşi.

Veniţi la faţa locului, poliţiştii au identificat şi reţinut pe suspecţi,  unul dintre care este în conflict cu legea pentru săvîrşirea furturilor din locuinţe. Asupra lor, poliţiştii au depistat casetofoane, bani, precum şi alte bunuri.

Tot azi, în jurul orei 07.00  poliţia a primit alte două apeluri  pe faptul spargerii geamurilor a încă două automobile din or. Călăraşi.

Ca urmare a cercetărilor  s-au stabilit  că în total au fost  deteriorate nouă  automobile care erau parcate pe strada Alexandru Cel Bun din or. Călăraşi, din care au fost sustrase casetofoane şi alte bunuri materiale, suma pagubelor  estimîndu-se la 20 000 de  lei.

Poliţia cercetează cazurile pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi luarea unei decizii legale. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă pînă la 4 ani de închisoare pentru  furt din avutul proprietarului.

 
Ştiri similare